Satış Sonarsı

Kural olarak, gayrimenkul alıcısı su ve elektrik, kablo veya uydu televizyonu ve internet sağlayıcıları hakkında tam olarak bilgilendirilmez. Ayrıca, tüm bu konular bir şirketin görüş alanında yoğunlaştığında mülk sahiplerinin herhangi biri için uygun olduğu bilinmektedir: belirli bir sorunu çözmek için bir çevirmen aramanıza ve farklı yetkililer, sadece firmamızla iletişime geçmeniz gerekir. Bizimle çalışmanın avantajlarından biri, ortaya çıkan neredeyse tüm teknik sorunları hızlı bir şekilde çözmeyi mümkün kılan çok çeşitli satış sonrası hizmetlerdir.

1. apartmanda onarım çalışmaları
Satın alınan daire herhangi bir değişiklik gerektiriyor mu? Sebepler ne olursa olsun, servis şirketi yanlış anlaşılma nehri boyunca bir tür köprü haline gelerek her müşteriye yardımcı olacaktır. Şirket sadece uygun ekibi bulmakla kalmayacak, aynı zamanda müzakereler de yapacak, müşterinin yabancı (Türkçe) bir dili anlamasına yardımcı olacaktır. Buna ek olarak, bina ve bitirme malzemelerinin satın alınmasında gerekli yardımı sağlar, işi kabul eder, çalışanlara eksiklikleri belirtir ve düzeltilmelerinin yollarını ve koşullarını belirler.

2. Uygun bir iç mekan tasarımı ve oluşturulması
Onarımlara ek olarak, mobilyalar da uygun atmosferi yaratmanın yanı sıra aksesuarlar, her türlü iç önemsemeyi de oynuyor. Şirket, müşterilerinin her birine mobilya, tekstil, ekipman seçiminde yardım sunabilir - genel olarak, daireyi rahat ve şık hale getirmeye yardımcı olacak her şey. Ancak kendi başınıza alışveriş yapmak istediğinizde bile, karmaşıklığı değil memnuniyeti getirmek için alışveriş için gerekli tüm koşulları yaratacaktır.

3. Temizlik hizmetleri.
Dairede temizlik içinde ne hoş ve rahat olacak anahtarıdır. Şirket ayrıca, konut sakinlerinin gelişi için veya ayrıldıktan sonra ve başka herhangi bir durumda kaliteli temizlik yapmak için hizmet sunabilir. Sürekli temizlik için personel seçecek, bir temizlik programının hazırlandığından emin olacak veya dairenin sahibinin isteklerini dinleyecektir.

4. Kira ve özellikleri
Bir apartmanın sahibi ve tam kapsamlı hizmet sunan şirketlerden birinin müşterisi oldunuz mu? Mükemmel! Böyle bir şirket, satın aldığınız mülkten kar elde etmek için seçenekler sunabilir: Türkiye'de olmayı planlamıyorsanız, iyi kiracılara bir daire kiralamanıza yardımcı olacaktır. Ayrıca, size gelen ancak aynı dairede kalabalık olmasını istemeyen (ya da istemediğiniz) misafirleri ya da akrabaları ağırlama konusunda yardım sağlayabilir.

5. Otomotiv sorunları ve sorunları
Nazik Akdeniz kıyılarında bir daire satın aldıysanız, tatil, araba gerektirecek farklı bir formatta alır. İki seçenek vardır - araba kiralamak veya satın almak. Bu seçeneklerin her birinin kendi incelikleri vardır, ancak tüm sorularınızı ele alan şirket bu konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacaktır. Araba seçimi etkileyici, ek olarak, kiralama en uygun şartlarda sağlanır ve bir araba alırken - tüm gerekli belgelerin kayıt noktasında mevcuttur.

6. Sigorta Sorunları
Kendi evinizi sigortalamak küresel bir eğilimdir, bu nedenle Türk emlak satın almak durumunda onu ihmal etmemelisiniz. Buna ek olarak, şirket yetişkinler ve çocuklar için sağlık sigortası için ilginç paketler sunabilir, böylece geri kalanı sırasında ortaya çıkan sağlık sorunları onu zehirlemez. Başarısız olursa, araba sigortası hakkında düşünmeniz gerekir.

7. Ulaşım ve ilgili her şey
Tatilde uçak bileti satın alma sorunuyla uğraşmamak için, bu sorunları tecrübesi olan ve iletişim kurulan bir şirkete geçirebilirsiniz.

Gayrimenkul satın almanın sadece sizin için eğlenceli bir olay haline gelmesi için değil, aynı zamanda uzun yıllar boyunca bu satın alma sevincini de korumak için her konuda size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız.